Algemene informatie over Mago Polytechnic

Algemene informatie over Mago Polytechnic

Onze doelgroep

De Mago Polytechnic school biedt kansen aan de aller armsten: kinderen uit gezinnen zonder inkomsten of met minimaal inkomen die in de meest erbarmelijke omstandigheden moeten leven, bijna altijd zonder stromend water, elektriciteit en in schamele hutten. Door deze kinderen een betaalbare opleiding te bieden maken zij kans op een toekomst!


De school doet meer

In Kenia is HIV/Aids en honger een vast onderdeel van het dagelijks leven. Daarom wordt op de Mago Polytechnic School ook volop aandacht besteed aan deze aspecten.


Studenten

Op de Mago Polytechnic school zitten momenteel ongeveer 200 studenten. De studenten volgen een 2 jarige opleiding en doen dan een staatsexamen.

 

Volgen

Op Facebook en Instagram kunt u ons volgen

 

Verschillende opleidingen

Op onze school geven we verschillende opleidingen zoals: Autotechniek in combinatie met lassen en metaaltechniek, Metselen in combinatie met timmeren en schilderen, Kapster in combinatie met kledingmaken en ontwerpen. Landbouw opleiding is de laatste cursus waar we mee gestart zijn.

Ook voor computer lessen kunnen de mensen bij ons terecht, in het lokaal staan 24 computers waar de leerlingen de basiskenis kunnen op doen.

Op onze hotelschool leren we de leerlingen het hotelvak in zeer brede zin, van kamerverzorging tot het bedienen van gasten. Ook het bereiden van maaltijden wordt door onze chef kok aan de leerlingen geleerd.